Catering by ANNAX
Boże Narodzenie
Prosimy pamiętać, że poniższe pozycje menu stanowią jedynie propozycje zestawów dań najczęściej wybieranych przez naszych Klientów. Wszystkie je można dowolnie zmieniać w ramach jednej grupy ofertowej, a nawet pytać o potrawy tu nie umieszczone.
Proszę nie martwić się o to, że w poniższych zestawieniach nie znajdziecie Państwo zbyt wielu dań dla wegetarian, wegan, jaroszy, czy tych z diety bezglutenowej. Podczas zamawiania posiłków wystarczy, że podacie Państwo liczbę osób będących na konkretnej diecie, a dania zostaną przygotowane w osobnych pojemnikach.
PRZYKŁADOWE MENU:
➢w formie bufetu
➢roznoszone przez kelnerów
MENU 1
MENU ZIMNE PRZEKĄSKI
Krewetka w tempurze z salsą z mango i chili
Chrupiące chorizo przekładane musem z awokado i musem śmietankowym
Indyk z mandarynką i borówkami
Torellini z szynką parmeńską i kurkami z sosem balsamiczno-anyżowym
Flambirowane kawałki kaczki na musie z pigwy z pianką żurawinową
Marynowany łosoś z granatem i kiełkami rzodkiewki
Mus szczypiorkowy z wędzoną rybą
Mini sałatka z arbuzem, seremfeta i dressingiem miętowym
Carpaccio z grillowanego bakłażana z truskawkami i kozim serem
Placuszki z cieciorki z galaretką paprykowąiświeżą bazylia
Pieczarki nadziewane konfiturą z czerwonej cebuli i sadzonym jajkiem przepiórczym
DESERY
Ciasto szpinakowe z galaretką z czarnej porzeczki,kremem mascarpone i owocami granatu
Mus kawowy z mleczną pianką i kakao
Czarny las-mus wiśniowy, mus czekoladowy, bitaśmietanai czereśnie koktajlowe
Pudding migdałowo-ryżowy z sosem malinowym
MENU II
ZIMNE PRZEKĄSKI
Łosoś w czarnym sezamie na cieście francuskim z mango
Roladka z szynki parmeńskiej z serem pleśniowym i suszonym pomidorem
Foiegras mus z marynowanymi grzybkami
Involtiniz grillowanej cukinii, koziego twarogu i suszonych pomidorów
Trufle z Roqueforta w migdałach
Omlet tamago z musem krabowym z chilli
Tuńczyk w sezamie z galaretką sojową i trawą cytrynową
Krewetka na spaghetti limonowym
Paluszki krabowew cieście imbirowym
Krążki z kalmara w panko ze słodkim sosem chili i orzeszkami pinii
Mini bliny z kwaśną śmietaną i kawiorem roślinnym
CIEPŁE PRZEKĄSKI
Roladki drobiowe z grillowanym bakłażanem
Pierożki wonton z pieczoną kaczką
Krewetka królewska w sezamie
Roladka z tuńczyka z wiśniami
Mini sajgonki z warzywami
DESERY
Red velvet mus w czekoladowym zamszu
Petit choux au craqelin z kremem pomarańczowym i lawendową gąbką
Cremeux czekoladowe z rumem , curd mango i lustrzana polewa
Delikatny krem waniliowy z musem malinowym w białym zamszu
MENU III
ZIMNE PRZEKĄSKI
Razowiec / musztarda dijon / śledź / pomarańcza / kardamon
Krakers / figa / szynka parmeńska/cherry
Wolno pieczony boczek / chrzan / emulsja z czosnku niedźwiedziego / grissini
Sandacz / klementynki / mak / prażone jabłko
Łosoś / mandarynki / mango / chili
Burak / awokado / wędzony halibut / emulsja koperkowa / jogurt
Indyk / truskawki / borówka / suszone winogrono / malaga / mandarynka
Puder z ananasa / marynowany halibut /emulsja bazyliowa / anyż
Pieczona gruszka / ryż na mleku z cynamonem / sandacz / kiełki buraka
Emulsja buraczana / polędwiczka wieprzowa / kremowy chrzan/ orzechowy piasek
Kremowa gorgonzola/czekolada/gruszka/puree z czarnej porzeczki
Pierś z gęsi / puree pomarańczowe / marakuja / musztardowiec
Perliczka / cynamon / imbir /suszona pomarańcza/ puree śliwkowe
Słodki omlet / surimi / kawior tobiko / szczypiorek
DESERY
Kruszone ciasto maślane/mus jabłkowy/ sos waniliowy
Wiśnie/mus czekoladowy/biszkopt czekoladowy z wiśniówką/ bita śmietana/ czereśnia kandyzowana
Wilgotne ciasto jogurtowo-czekoladowe/ musz białejczekolady/ mus zgorzkiej czekolady/ winiakluksusowy
Chrupiący ptyś/ krem cytrynowy/ mini beza
INNE PROPOZYCJE:DESERY PODANE W FORMIE MOLEKULARNEJ
Galaretka na bazie puree mango,podana z pianką kokosową i pudrem z owoców liofilizowanych.
Drink blue lagoon aromatyzowane czarnym bzem w formie galaretki z kawiorem owocowym
Shoty cynamonowe lub cytrusowe dymiące w probówkach
Baileys z mleczkiem skondensowanym ,lub espresso z mleczkiem skondensowanym podany w postaci pianki w skorupce cukrowej nitro lodyz wódki espresso, chałwy i kokosa hawajskiego z bakaliami
Sorbet z likieru lychee, wódki i puree truskawkowego z ciekłym azotem
PAKIETY NAPOJÓW
I
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Cola/ fanta / Sprite
Soki owocowe
Kawa, herbata
Wino białe i czerwone
Piwo krajowe
II
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Cola/ fanta / Sprite
Soki owocowe
Kawa, herbata
III
Wódka
Wino białe i czerwone
Piwo krajowe
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Cola/ Fanta / Sprite
Soki owocowe
Kawa, herbata
IV
Whyski
Rum
Gin
Campari
Sparkling wine
Wino białe i czerwone
Piwo krajowe
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Cola/ Fanta / Sprite
Soki owocowe
Kawa, herbata