Catering by ANNAX

Wielkanoc

Prosimy pamiętać, że poniższe pozycje menu stanowią jedynie propozycje zestawów dań najczęściej wybieranych przez naszych Klientów. Wszystkie je można dowolnie zmieniać w ramach jednej grupy ofertowej, a nawet pytać o potrawy tu nie umieszczone.

Proszę nie martwić się o to, że w poniższych zestawieniach nie znajdziecie Państwo zbyt wielu dań dla wegetarian, wegan, jaroszy, czy tych z diety bezglutenowej.  Podczas zamawiania posiłków wystarczy, że podacie Państwo liczbę osób będących na konkretnej diecie, a dania zostaną przygotowane w osobnych pojemnikach.

 

PRZYKŁADOWE MENU:

➢w formie bufetu

➢roznoszone przez kelnerów

MENU 1

MENU ZIMNE PRZEKĄSKI

Krewetka w tempurze z salsą z mango i chili

Chrupiące chorizo przekładane musem z awokado i musem śmietankowym

Indyk z mandarynką i borówkami

Torellini z szynką parmeńską i kurkami z sosem balsamiczno-anyżowym

Flambirowane kawałki kaczki na musie z pigwy z pianką żurawinową

Marynowany łosoś z granatem i kiełkami rzodkiewki

Mus szczypiorkowy z wędzoną rybą

Mini sałatka z arbuzem, seremfeta i dressingiem miętowym

Carpaccio z grillowanego bakłażana z truskawkami i kozim serem

Placuszki z cieciorki z galaretką paprykowąiświeżą bazylia

Pieczarki nadziewane konfiturą z czerwonej cebuli i sadzonym jajkiem przepiórczym

 

DESERY

Ciasto szpinakowe z galaretką z czarnej porzeczki,kremem mascarpone i owocami granatu

Mus kawowy z mleczną pianką i kakao

Czarny las-mus wiśniowy, mus czekoladowy, bitaśmietanai czereśnie koktajlowe

Pudding migdałowo-ryżowy z sosem malinowym

MENU II

 

ZIMNE PRZEKĄSKI

Łosoś w czarnym sezamie na cieście francuskim z mango

Roladka z szynki parmeńskiej z serem pleśniowym i suszonym pomidorem

Foiegras mus z marynowanymi grzybkami

Involtiniz grillowanej cukinii, koziego twarogu i suszonych pomidorów

Trufle z Roqueforta w migdałach

Omlet tamago z musem krabowym z chilli

Tuńczyk w sezamie z galaretką sojową i trawą cytrynową

Krewetka na spaghetti limonowym

Paluszki krabowew cieście imbirowym

Krążki z kalmara w panko ze słodkim sosem chili i orzeszkami pinii

Mini bliny z kwaśną śmietaną i kawiorem roślinnym

 

CIEPŁE PRZEKĄSKI

Roladki drobiowe z grillowanym bakłażanem

Pierożki wonton z pieczoną kaczką

Krewetka królewska w sezamie

Roladka z tuńczyka z wiśniami

Mini sajgonki z warzywami

 

DESERY

Red velvet mus w czekoladowym zamszu

Petit choux au craqelin z kremem pomarańczowym i lawendową gąbką

Cremeux czekoladowe z rumem , curd mango i lustrzana polewa

Delikatny krem waniliowy z musem malinowym w białym zamszu

MENU III

ZIMNE PRZEKĄSKI

Razowiec / musztarda dijon / śledź / pomarańcza / kardamon

Krakers / figa / szynka parmeńska/cherry

Wolno pieczony boczek / chrzan / emulsja z czosnku niedźwiedziego / grissini

Sandacz / klementynki / mak / prażone jabłko

Łosoś / mandarynki / mango / chili

Burak / awokado / wędzony halibut / emulsja koperkowa / jogurt

Indyk / truskawki / borówka / suszone winogrono / malaga / mandarynka

Puder z ananasa / marynowany halibut /emulsja bazyliowa / anyż

Pieczona gruszka / ryż na mleku z cynamonem / sandacz / kiełki buraka

Emulsja buraczana / polędwiczka wieprzowa / kremowy chrzan/ orzechowy piasek

Kremowa gorgonzola/czekolada/gruszka/puree z czarnej porzeczki

Pierś z gęsi / puree pomarańczowe / marakuja / musztardowiec

Perliczka / cynamon / imbir /suszona pomarańcza/ puree śliwkowe

Słodki omlet / surimi / kawior tobiko / szczypiorek

 

DESERY

Kruszone ciasto maślane/mus jabłkowy/ sos waniliowy

Wiśnie/mus czekoladowy/biszkopt czekoladowy z wiśniówką/ bita śmietana/ czereśnia kandyzowana

Wilgotne ciasto jogurtowo-czekoladowe/ musz białejczekolady/ mus zgorzkiej czekolady/ winiakluksusowy

Chrupiący ptyś/ krem cytrynowy/ mini beza

 

INNE PROPOZYCJE:DESERY PODANE W FORMIE MOLEKULARNEJ

Galaretka na bazie puree mango,podana z pianką kokosową i pudrem z owoców liofilizowanych.

Drink blue lagoon aromatyzowane czarnym bzem w formie galaretki z kawiorem owocowym

Shoty cynamonowe lub cytrusowe dymiące w probówkach

Baileys z mleczkiem skondensowanym ,lub espresso z mleczkiem skondensowanym podany w postaci pianki w skorupce cukrowej nitro lodyz wódki espresso, chałwy i kokosa hawajskiego z bakaliami

Sorbet z likieru lychee, wódki i puree truskawkowego z ciekłym azotem

PAKIETY NAPOJÓW

I

Woda mineralna gazowana i niegazowana

Cola/ fanta / Sprite

Soki owocowe

Kawa, herbata

Wino białe i czerwone

Piwo krajowe

II

Woda mineralna gazowana i niegazowana

Cola/ fanta / Sprite

Soki owocowe

Kawa, herbata

 

III

Wódka

Wino białe i czerwone

Piwo krajowe

Woda mineralna gazowana i niegazowana

Cola/ Fanta / Sprite

Soki owocowe

Kawa, herbata

IV

Whyski

Rum

Gin

Campari

Sparkling wine

Wino białe i czerwone

Piwo krajowe

Woda mineralna gazowana i niegazowana

Cola/ Fanta / Sprite

Soki owocowe

Kawa, herbata

Zamów Darmową Wycenę

 Adres. Bakalarska 15/17, 02-212, Warszawa 

Tel. 787 887 126, 509 400 108

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com

 sprzątania biur i mieszkań w mieście Warszawa, firma sprzątająca biura,  sprzątanie biur w Warszawie, sprzątanie biur warszawa 

sprzątanie w Warszawie, sprzątanie mieszkań warszawa, sprzątanie po remoncie warszawa, mycie okien warszawa, Sprzątanie domów, usługi sprzątania, firma sprzątająca warszawa, usługi sprzątające, sprzątanie biur i mieszkań. firma sprzątająca.