Catering by ANNAX
Banquet
Prosimy pamiętać, że poniższe pozycje menu stanowią jedynie propozycje zestawów dań najczęściej wybieranych przez naszych Klientów. Wszystkie je można dowolnie zmieniać w ramach jednej grupy ofertowej, a nawet pytać o potrawy tu nie umieszczone.
Proszę nie martwić się o to, że w poniższych zestawieniach nie znajdziecie Państwo zbyt wielu dań dla wegetarian, wegan, jaroszy, czy tych z diety bezglutenowej. Podczas zamawiania posiłków wystarczy, że podacie Państwo liczbę osób będących na konkretnej diecie, a dania zostaną przygotowane w osobnych pojemnikach.
PRZYKŁADOWE MENU:
PAKIET I: ARANŻACJA TRADYCJNA W BUFECIE
90,00 netto / osobę
ZIMNE PRZEKĄSKI (8 szt. / osobę)
Krewetka w tempurze z salsą z mango i chili
Chrupiące chorizo przekładane musem z awokado i musem śmietankowym
Indyk z mandarynką i borówkami
Tortellini z szynką parmeńską i kurkami z sosem balsamiczno- anyżowym
Flambirowane kawałki kaczki na musie z pigwy z pianką żurawinową
Marynowany łosoś z granatem i kiełkami rzodkiewki
Mus szczypiorkowy z wędzoną rybą
Mini sałatka z arbuzem, serem feta i dressingiem miętowym
Carpaccio z grillowanego bakłażana z truskawkami i kozim serem
Placuszki z cieciorki z galaretką paprykową i świeżą bazylia
Pieczarki nadziewane konfiturą z czerwonej cebuli i sadzonym jakiem przepiórczym
PAKIET I: ARANŻACJA TRADYCJNA W BUFECIE
90,00 netto / osobę
DESERY (2 szt. / osobę)
Ciasto szpinakowe z galaretką z czarnej porzeczki, kremem mascarpone i owocami granatu
Mus kawowy z mleczną pianką i kakao
Czarny las- mus wiśniowy, mus czekoladowy, bita śmietana i czereśnie koktajlowe
Pudding migdałowo-ryżowy z sosem malinowym
PAKIET II: ARANŻACJA ZŁOTE BUFETY
100,00 netto / osobę
ZIMNE PRZEKĄSKI (6 szt. / osobę)
Łosoś w czarnym sezamie na cieście francuskim z mango
Roladka z szynki parmeńskiej z serem pleśniowym i suszonym pomidorem
Fois gras mus z marynowanymi grzybkami
Involtini z grillowanej cukinii, koziego twarogu i suszonych pomidorów
Trufle z Roqueforta w migdałach
Omlet tamago z musem krabowym z chilli
Tuńczyk w sezamie z galaretką sojową i trawą cytrynową
Krewetka na spaghetti limonowym
Paluszki krabowe w cieście imbirowym
Krążki z kalmara w panko ze słodkim sosem chili i orzeszkami pinii
Mini bliny z kwaśną śmietaną i kawiorem roślinnym
PAKIET II: ARANŻACJA ZŁOTE BUFETY
100,00 netto / osobę
CIEPŁE PRZEKĄSKI (6 szt./osobę)
Chrupiące pierożki dim san z kaczką
Krewetki zawijane w ciasto francuskie z dymką i sezamem
Roladka z tuńczyka z wiśniami
Mini sajgonki z warzywami
DESERY (3 szt. / osobę)
Red velvet mus w czekoladowym zamszu
Petit choux au craqelin z kremem pomarańczowym i lawendową gąbką
Cremeux czekoladowe z rumem , curd mango i lustrzana polewa
Delikatny krem waniliowy z musem malinowym w białym zamszu
PAKIET III: ARANŻACJA FUTURE WALL
110,00 netto / osobę
Tartinki kanapki dekoracyjne - serwowane przez kelnerów z tac (3 szt. / osobę)
Tartinki z łososiem skropione sokiem z cytryny
Tartinki z szynką parmeńską i pomarańczą
Tartinki z serem brie i truskawką
Tartinki z musem z tuńczyka z kaparami
Tartinki z pastą paprykową
Bufet Zimny (6 szt. / osobę)
Krewetka w tempurze z salsą z mango i chili
Mus szczypiorkowy z wędzonym łososiem
Chrupiące chorizo przekładane musem z awokado i śmietankowym
Mini sałatka z arbuza z feta i dresingiem miętowym
Foie gras w galaretce wiśniowej z jeżynami
Flambirowane kawałki kaczki na musie z pigwy z pianką żurawinową
Marynowany łosoś z granatem i kiełkami rzodkiewki
Terina z łososia, szpinaku i pomidorów
PAKIET III: ARANŻACJA FUTURE WALL
110,00 netto / osobę
Przekąski Ciepłe Finger – Food (6 szt. / osobę)
Szaszłyki drobiowe marynowane w sambalu z warzywami
Mini Szaszłyki z polędwicy z podgrzybkiem
Szaszłyki z krewetek z ananasem w chilli
Mini Burgery z warzywami
Deser (2 szt. / osobę)
Mini Krem Brulle
Mini Tiramisu
Mini Panna-Cotta
W CENĘ MENU WLICZONE:
•Jedzenie
•Sprzęt niezbędny do wyserwowania dań ( patery, misy, podgrzewacze )
•Bufety z drobną dekoracją
•Zastawa porcelanowa, sztućce, szło
•Obsługa kelnerska
•Transport
Oferta dla grup powyżej 50 osób.
Dla grup poniżej 50 osób koszt dodatkowo 20% za logistykę, transport i obsługę.
FORMALNOŚCI:
Forma płatności: gotówka/ karta/ przelew
Zaliczka: TAK 49 %
Przyjęcie zamówienia: Podpisanie zlecenia
WARUNKI REZYGNACJI:
• Na 7 i mniej dni przed realizacją – ponosząc 80% kosztów ustalonej kwoty zamówienia.
• Na 4 i mniej dni przed realizacją – ponosząc 100% kosztów ustalonej kwoty zamówienia.
v
WARUNKI ZMIANY ILOŚCI OSÓB:
• Możliwość zmniejszenia ilości uczestników ( gości) do 10% - 7 dni przed realizacja
• Możliwość zmniejszenia ilości uczestników ( gości) do 5% - 5 dni przed realizacja
• Brak możliwości zmniejszenia ilości osób na 5 dni przed realizacją
• Możliwość zwiększenia ilości osób do3 dni przed datą realizacji