Catering by ANNAX

Banquet

Prosimy pamiętać, że poniższe pozycje menu stanowią jedynie propozycje zestawów dań najczęściej wybieranych przez naszych Klientów. Wszystkie je można dowolnie zmieniać w ramach jednej grupy ofertowej, a nawet pytać o potrawy tu nie umieszczone.

Proszę nie martwić się o to, że w poniższych zestawieniach nie znajdziecie Państwo zbyt wielu dań dla wegetarian, wegan, jaroszy, czy tych z diety bezglutenowej.  Podczas zamawiania posiłków wystarczy, że podacie Państwo liczbę osób będących na konkretnej diecie, a dania zostaną przygotowane w osobnych pojemnikach.

PRZYKŁADOWE MENU:

PAKIET I: ARANŻACJA TRADYCJNA W BUFECIE

90,00 netto / osobę

 

ZIMNE PRZEKĄSKI (8 szt. / osobę)

Krewetka w tempurze z salsą z mango i chili

Chrupiące chorizo przekładane musem z awokado i musem śmietankowym

Indyk z mandarynką i borówkami

Tortellini z szynką parmeńską i kurkami z sosem balsamiczno- anyżowym

Flambirowane kawałki kaczki na musie z pigwy z pianką żurawinową

Marynowany łosoś z granatem i kiełkami rzodkiewki

Mus szczypiorkowy z wędzoną rybą

Mini sałatka z arbuzem, serem feta i dressingiem miętowym

Carpaccio z grillowanego bakłażana z truskawkami i kozim serem

Placuszki z cieciorki z galaretką paprykową i świeżą bazylia

Pieczarki nadziewane konfiturą z czerwonej cebuli i sadzonym jakiem przepiórczym

PAKIET I: ARANŻACJA TRADYCJNA W BUFECIE

90,00 netto / osobę

 

 

DESERY (2 szt. / osobę)

Ciasto szpinakowe z galaretką z czarnej porzeczki, kremem mascarpone i owocami granatu

Mus kawowy z mleczną pianką i kakao

Czarny las- mus wiśniowy, mus czekoladowy, bita śmietana i czereśnie koktajlowe

Pudding migdałowo-ryżowy z  sosem malinowym

PAKIET II: ARANŻACJA ZŁOTE BUFETY

100,00 netto / osobę

 

ZIMNE PRZEKĄSKI (6 szt. / osobę)

Łosoś w czarnym sezamie na cieście francuskim z mango

Roladka z szynki parmeńskiej z serem pleśniowym i suszonym pomidorem

Fois gras mus z marynowanymi grzybkami

Involtini z grillowanej cukinii, koziego twarogu i suszonych pomidorów

Trufle z Roqueforta w migdałach

Omlet tamago  z musem krabowym z chilli

Tuńczyk w sezamie z galaretką sojową i trawą cytrynową

Krewetka na spaghetti limonowym

Paluszki krabowe w cieście imbirowym

Krążki z kalmara w panko ze słodkim sosem chili i orzeszkami pinii

Mini bliny z kwaśną śmietaną i kawiorem roślinnym

PAKIET II: ARANŻACJA ZŁOTE BUFETY

100,00 netto / osobę

 

CIEPŁE PRZEKĄSKI (6 szt./osobę)

Chrupiące pierożki dim san z kaczką

Krewetki zawijane w ciasto francuskie z dymką i sezamem

Roladka z tuńczyka z wiśniami

Mini sajgonki z warzywami

 

DESERY  (3 szt. / osobę)

Red velvet mus w czekoladowym zamszu

Petit choux au craqelin z kremem pomarańczowym i lawendową gąbką

Cremeux czekoladowe z rumem , curd mango i lustrzana polewa

Delikatny krem waniliowy z musem malinowym w białym zamszu

PAKIET III: ARANŻACJA FUTURE WALL

110,00 netto / osobę

 

Tartinki kanapki dekoracyjne - serwowane przez kelnerów z tac (3 szt. / osobę)
Tartinki z łososiem skropione sokiem z cytryny

Tartinki z szynką parmeńską i pomarańczą
Tartinki z serem brie i truskawką
Tartinki z musem z tuńczyka z kaparami
Tartinki z pastą paprykową

 

Bufet Zimny  (6 szt. / osobę)
Krewetka w tempurze z salsą z mango i chili

Mus szczypiorkowy z wędzonym łososiem

Chrupiące chorizo przekładane musem z awokado i śmietankowym

Mini sałatka z arbuza z feta i dresingiem miętowym

Foie gras w galaretce wiśniowej z jeżynami

Flambirowane kawałki kaczki na musie z pigwy z pianką żurawinową

Marynowany łosoś z granatem i kiełkami rzodkiewki
Terina z łososia, szpinaku i pomidorów

PAKIET III: ARANŻACJA FUTURE WALL

110,00 netto / osobę

 

 

Przekąski Ciepłe Finger – Food (6 szt. / osobę)

Szaszłyki drobiowe marynowane w sambalu z warzywami
Mini Szaszłyki z polędwicy z podgrzybkiem 
Szaszłyki z krewetek z ananasem w chilli
Mini Burgery z warzywami

 

 

Deser (2 szt. / osobę)

Mini Krem Brulle

 Mini Tiramisu

 Mini Panna-Cotta

W CENĘ MENU WLICZONE:

•Jedzenie

•Sprzęt niezbędny do wyserwowania dań ( patery, misy, podgrzewacze )

•Bufety z drobną dekoracją

•Zastawa porcelanowa, sztućce, szło

•Obsługa kelnerska

•Transport

 

Oferta dla grup powyżej 50 osób.

Dla grup poniżej 50 osób koszt dodatkowo 20% za logistykę, transport i obsługę.

 

FORMALNOŚCI:

Forma płatności: gotówka/ karta/ przelew

Zaliczka: TAK 49 %

Przyjęcie zamówienia: Podpisanie zlecenia

 

WARUNKI REZYGNACJI:

• Na 7 i mniej dni przed realizacją – ponosząc 80% kosztów ustalonej kwoty zamówienia.

•  Na 4 i mniej dni przed realizacją – ponosząc 100% kosztów ustalonej kwoty zamówienia.

v

WARUNKI ZMIANY ILOŚCI OSÓB:

•  Możliwość zmniejszenia ilości uczestników ( gości) do 10% - 7 dni przed realizacja

•  Możliwość zmniejszenia ilości uczestników ( gości) do 5% - 5 dni przed realizacja

•  Brak możliwości zmniejszenia ilości osób na 5 dni przed realizacją

•  Możliwość zwiększenia ilości osób do3 dni przed datą realizacji